Beställ blommor till företaget

Vi har under många år hjälpt företag att skapa en härlig atmosfär på sin arbetsplats med fina blomsterarrangemang, krukväxter eller buketter. 

Med vackra företagsblommor i entrén eller vid receptionen får man ett varmt välkomnande varje dag.
Vi skräddarsyr efter era önskemål, allt för att skapa den trevliga stämningen i era lokaler. 

Blommor på din arbetsplats ger ett representativt intryck mot kunder, ägare, anställda m fl. Vi tar fram förslag utifrån er företagsprofil, lokal och önskemål.

Kom i kontakt med oss så ordnar vi era företagsblommor.

Blomsterabonnemang

Varje måndag levererar vi nya, fräscha snittblommor till ert företag

Skicka blombud över hela Sverige

Din hälsning är trygg i våra händer! Överraska någon med att skicka ett blommogram. Beställ ett blombud enkelt och blomsterbudet levereras samma dag.

Om du vill göra en beställning då butiken är stängd går det bra att göra det via hemsidan eller maila oss på info@blomster-boo.se.

höstbukett blomster boo
florister

Duktiga florister

Ni kommer att mötas av engagerade personal i en inspirerande miljö. Vi skräddarsyr efter era behov men hjälper er gärna till att utveckla ideér och förslag!  Till oss kan ni vända er med förtroende.

Uttryck dig med Blommor

Bröllop

Buketten du kommer hålla i handen på din stora bröllopsdag, är en symbol för glädje och kärlek. En vacker dag du kommer minnas för resten av ditt liv. Endast det bästa är gott nog en dag som denna.

En invigning

Ska du skicka eller ta med en bukett till en invigning får du vår hjälp med att hitta ett arrangemang, som passar den känsla och stil som ni vill förmedla. Den som tar emot blommorna kommer att bli väldigt glad.

krya på dig

Krya på dig blommor

Det är alltid uppmuntrande när någon vill önska krya på dig med blommor. Framförallt när man mår sämre så uppskattas det ofta med en vacker bukett. Till blommorna kan man även lägga till så att man skickar med en nalle, ljus eller choklad.

nyfödd

Nyblivna föräldrar

Blommor till nyfödda får en vacker effekt av vänskap och kärlek. Föräldrarna kommer att uppskatta buketten. Det påminner om att det finns folk som bryr sig om och delar glädjen.

födelsedag

Födelsedag

Födelsedagsblommor välkomnas alltid! Det går aldrig fel när du väljer att skicka en härlig bukett till den som nu fyller år. Det blir även perfekt med blommorna som kommer med bud.

Begravning

I sorgens stund finns vi till hands för att hjälpa till med begravningsdekorationer och arrangemang för en personlig och vacker begravning. Med vår blomsterförmedling kan du även skicka begravningsarrangemang och kondoleansbuketter över hela Sverige.

Kontakt

Tele: 08 715 53 00
E-post: info@blomster-boo.se

Adress

Blomster Boo AB
Ormingeplan
132 30 Saltsjö Boo

Adress

Blomster Boo AB
Ektorpsvägen 4
131 47 Nacka